+385 01 5628 827 kontakt@sumagm.eu

Komatsu Forest diler godine 2018.

Od 2017. godine generalni smo zastupnik za prodaju i servis
Komatsu Forest Forwardera i Harvestera za područje
Hrvatske, Slovenije i Srbije

Od 2019. godine generalni smo zastupnik za prodaju i servis
Konrad Žičara i Harvestera na području
Hrvatske

ProSelect rezervni dijelovi

ProSelect predstavlja pažljivo odabrane proizvode koji su u skladu s našim standardima kvalitete. Komatsu originalni rezervni dijelovi dodatci i oprema dizajnirani su za vaš Komatsu stroj.

MaxiFleet

MaxiFleet je jedinstveni, web-bazirani sustav upravljanje flotom šumskih strojeva. Spajajući napredne web i mobilne tehnologije s pet desetljeća šumarskog iskustva. MaxiFleet je zaista slijedeći korak u produkcijskoj efikasnosti.

MaxiVision

MaxiVision pomaže vam vizualizirati stanje i uvjete u šumi, kako danas tako i sutra. Različiti prikazi karte pružaju vam informacije o uvjetima na tlu i ostatku produkcje omogučujući vam da planirate posao efikasno koliko god je to moguće uz minimalan utjecaj na šumu. S obzirom da je sve bazirano “u oblaku” ažuriranja se odvijaju u stvarnom vremenu i sve promjene su odmah vidljive na ekranu u kabini.

Mounty

S ergonomski zamišljenim konceptom stroja, planinski harvester Mounty postavlja nove standarde. Savršeno usklađene komponente stvaraju ekonomičan i snažan stroj.

Highlander

Kvantni korak u mobilnosti i fleksibilnosti.
  Novi inovativni Highlander je visoko-performansni harvester za stabla sredenje i velike veličine..

Woody

Harvesterska glava WOODY idealna je za promjenjivu uporabu harvestera i prerađivačkih radova, a također se uspješno koristi i kao čista harvesterska glava na harvesterima..