+385 01 5628 827 kontakt@sumagm.eu

Komatsu Forest

Holistički pristup produktivnosti

Ovdje možete pročitati više o prednostima koje vam donose Komatsu harvesteri, forwarderi i harvesterske glave. Holistički pristup Komatsu Foresta omogućava pravu dugoročnu produktivnost. Naši harvesteri, forwarderi i harvesterske glave nastavljaju postavljati nove standarde kada se radi o lakoći korištenja efikasnosti i kvaliteti. Te prednosti se množe kada se kombiniraju sa uslugama kao što su MaxiXT, MaxiFleet, MaxiVision, ProAct 2.0 itd. Najnovije inovacije proizvoda podpomognute genijalnim uslugama. To je kvaliteta. Šumarska Kvaliteta.

Stoga kada odaberete Komatsu foreststroj možete biti sigurni da dobivate najbolji moguć stroj i preduvjete za pravu prednost u vašem svakodnevnom radu. Komatsu je također dobra vijest kada želite prodati ili kupiti rabljeni stroj. Naša pouzdana i kompletna usluga ima veliki značaj za performanse stroja i ekonomičnost tijekom vremena, te  osigurava da vaš crveni šumarski stroj stari dobro i ne gubi na vrijednosti.

FORWARDERI

Snažni i produktivni. Kompaktni ali močni. Raznovrsni i stabilni. Brzi ali nježni. Komatsu forwarderi postavljaju potpuno novi standard za učinkovitost.

HARVESTERSKE GLAVE

Savršena kombinacija snage, brzine, preciznosti i produktivnosti. Komatsu harvesterske glave otvaraju put za profitabilno korištenje harvestera.

Harvesteri

Komatsu harvesteri su oduvjek bili predvodnici u produktivnosti, poboljšavajući tehnologije kroz desetljeća i najbolji dani tek dolaze

ProSelect rezervni dijelovi

ProSelect predstavlja pažljivo odabrane proizvode koji su u skladu s našim standardima kvalitete. Komatsu originalni rezervni dijelovi dodatci i oprema dizajnirani su za vaš Komatsu stroj.

MaxiFleet

MaxiFleet je jedinstveni, web-bazirani sustav upravljanje flotom šumskih strojeva. Spajajući napredne web i mobilne tehnologije s pet desetljeća šumarskog iskustva. MaxiFleet je zaista slijedeći korak u produkcijskoj efikasnosti.

MaxiVision

MaxiVision pomaže vam vizualizirati stanje i uvjete u šumi, kako danas tako i sutra. Različiti prikazi karte pružaju vam informacije o uvjetima na tlu i ostatku produkcje omogučujući vam da planirate posao efikasno koliko god je to moguće uz minimalan utjecaj na šumu. S obzirom da je sve bazirano “u oblaku” ažuriranja se odvijaju u stvarnom vremenu i sve promjene su odmah vidljive na ekranu u kabini.